Zo is verantwoord afvallen eenvoudig

Afvallen kan een zware klus zijn en daarom slaagt ook niet iedereen in het behouden van blijvend resultaat. Naast ervaren gewichtsconsulent ben ik ook een ervaringsdeskundige. Zelf heb ik in 2005 uiteindelijk een manier gevonden om verantwoord af te vallen. Na deze bijzondere ervaring heb ik besloten naast mijn werk als verpleegkundige, ook mensen te begeleiden bij het behalen van hun successen.

Verantwoord afvallen
Verantwoord afvallen

Gegarandeerd succes

Uit ervaring weet ik dat het Cambridge stappenplan gegarandeerd succes biedt. Dit is omdat het gericht is op verantwoord afvallen. Het richt zich daarom niet alleen op de juiste voeding of minder calorieën innemen, maar echt op wie jij bent als persoon. Samen brengen we de valkuilen in het huidige leefpatroon in kaart en bied ik je relevante emotionele, mentale en fysieke handvatten. Zodoende werken wij samen naar een verantwoord afvalproces waardoor u niet alleen lichamelijk gezonder wordt, maar ook gelukkiger wordt en dus aandacht schenkt aan uw mentale gezondheid.

Mijn werkwijze

Vanuit de visie van het Cambridge stappenplan is mijn werkwijze opgebouwd uit vier kernmodules. ‘Ken jezelf’, ‘kom tot jezelf’, ‘voedt jezelf’ en ‘zorg goed voor jezelf’. Dit is eenmaal niet eenvoudig, als u niet weet waar te beginnen. Maar verantwoord afvallen wordt een stuk gemakkelijker met de hulp, ondersteuning en het advies van een voedingsconsulent. Naast deze pijlers werk ik met een Tanita weegschaal die snel en accuraat uw gewicht, BMI, vetpercentage, vetmassa en vocht meet; dit kunnen wij dan samen bijhouden en zo het resultaat meten. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem contact op via 06-83231186 of info@gewichtsconsulente-jose.nl.

Wilt u meer weten over mijn werk?

Pin It on Pinterest