Goede begeleiding door een voedingsconsulent

Na meerdere pogingen en verschillende diëten is blijvend afvallen u nog niet gelukt. Dit probleem kennen veel mensen, waaronder ik zelf. In 2005 leerde ik een nieuw dieet kennen dat voor mij de uitkomst heeft geboden. Naast mijn werk als verpleegkundige, wilde ik mensen ondersteunen dit zelfde succes te boeken. Destijds heb ik mij aangemeld als voedingsconsulent en zodoende begeleid ik nu veel mensen tijdens hun reis naar een gezonde levensstijl.

Voedingsconsulent
Voedingsconsulent

Blijvend op gewicht

Er is bijna niets zo frustrerend als het jojo-effect. U bent goed bezig geweest met gezonde voeding, veel beweging en een consequente levensstijl. Toch tellen de kilo’s zich weer op wanneer de vakantie of feestdagen aanbreken. Daarnaast zijn veel diëten niet vol te houden; u houdt zich er een tijdje goed aan, maar geeft het vervolgens op, omdat uw plezier met voeding nergens meer te bekennen is. Het Cambridge stappenplan is een dieet dat voor blijvend resultaat zorgt. Zo valt u gemakkelijk af en is het op gewicht blijven ook geen probleem. Wilt u net zo succesvol afvallen als dat ik heb gedaan? Dan begeleid ik u graag in het proces. Ik werk met een Tanita weegschaal waardoor wij altijd op de hoogte zijn van niet alleen uw gewicht, maar ook uw BMI, vetpercentage, vetmassa en vocht. Hierdoor wordt het proces duidelijk en inzichtelijk, wat weer voor extra motivatie zorgt.

Een gezonde levensstijl

Een voedingsconsulent ondersteunt u bij het bewaken van een gezonde levensstijl. Zo geef ik u handvatten om het Cambridge stappenplan effectief in te zetten en de kwaliteit van uw leven en gezondheid te bewaren. Bent u op zoek naar advies over gezonde voeding? Wilt u meer weten over wat ik voor u kan betekenen als voedingsconsulent? Ik vertel u graag meer in een persoonlijk gesprek. Neem eens contact op via 06-83231186 of info@gewichtsconsulente-jose.nl – vermeld in de mail ook direct waar u een afspraak wilt maken (in Geleen, Roermond of Heerlen). Ik kijk ernaar uit samen aan uw succes te werken.

Wilt u meer weten over mijn werk?

Pin It on Pinterest