Blijvend afvallen in Geleen

Afvallen. Veel mannen en vrouwen willen het. Helaas lukt het niet iedereen. Met het juiste dieet in combinatie met de juiste begeleiding lukt het u wel. Ik begeleid u graag bij het afvallen en ben werkzaam in Geleen en omstreken.

Vanuit eigen ervaring

Jose Middendorp heeft het in 2005 zelf ervaren. Met behulp van het Cambridge stappenplan viel zij in korte tijd veel af. Zij was zo enthousiast over dit dieet dat zij zelf de Cambridge opleiding en de aanvullende opleiding tot gewichtsconsulent volgde. Nu begeleidt zij zelf mannen en vrouwen bij het afvallen in Geleen.

Afvallen Maastricht

Stappenplan met maaltijdvervangers

Het Cambridge Weight Plan is een stappenplan. In de verschillende fasen wordt gewerkt met maaltijdvervangers. Daarnaast vormt groente een belangrijke onderdeel in uw voeding. Naarmate u verder komt in het dieet worden productgroepen toegevoegd en kunt u grotere porties eten. Het Weight Plan heeft als doel een blijvend, gezond en gevarieerd voedingspatroon. Doordat het stappenplan zo flexibel is, kunt u het naadloos laten aansluiten op uw eigen situatie en levensstijl. Hierdoor is het makkelijker vol te houden en zult u sneller resultaat zien.

Blijvende gezonde levensstijl

Doordat toegewerkt wordt naar een nieuwe gezonde levensstijl zult u blijvend afvallen in Geleen. Om te zorgen dat u niet terugvalt naar uw oude ongezonde eetpatroon kan ik u ook na het behalen van uw streefgewicht blijven begeleiden. Zo voorkomt u het jojo-effect en behoudt u uw gewicht.

Behaal ook uw streefgewicht met Cambridge in Maastricht! Neem voor meer informatie contact met me op. Ik maak graag een afspraak met u voor een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wilt u meer weten over mijn werk?

Pin It on Pinterest