Afvallen in Sittard met het Cambridge Weight Plan

Wilt u afvallen in Sittard? Blijvend gewicht verliezen? Dan bent u bij José Middendorp Gewichtsconsulente aan het juiste adres.

Op maat gemaakt stappenplan

Ik werk met het Cambridge stappenplan. Dit is een stappenplan op maat gemaakt. Er wordt in de verschillende fases met maaltijdvervangers gewerkt. Doordat het stappenplan wordt samengesteld op basis van uw leven en uw leefgewoonten, is het makkelijker vol te houden.

Afvallen in Sittard

De juiste begeleiding

Naast de juiste voeding is ook begeleiding belangrijk bij het afvallen in Sittard. Deze begeleiding vindt u bij Jose Middendorp. Ik volgde naast de Cambridge opleiding ook de opleiding tot gewichtsconsulent. Vanuit deze kennis en mijn eigen ervaring met het Cambridge stappenplan begeleid ik u naar een gezond gewicht.

Na het bereiken van uw streefgewicht

Ook als u op uw streefgewicht zit, kan ik u blijven begeleiden. Het is immers ook belangrijk ook uw gewicht te behouden en het jojo-effect te vermijden. Ik stimuleer u om uw gezonde levensstijl vast te houden. Door regelmatig te komen wegen, houden we uw gewicht maar ook uw BMI, vetpercentage, vetmassa en vocht in de gaten. Zo kunnen we tijdig bijsturen en kunt u uw streefgewicht behouden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over afvallen in Sittard? Of wilt u liever afvallen in Maastricht? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met me op. Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Neem contact met me op op telefoonnummer 06-83231186 of stuur een mailtje naar cambridge.geleen.roermond@gmail.com.

Wilt u meer weten over mijn werk?

Pin It on Pinterest