Verantwoord afvallen met Cambridge in Maastricht

Wilt u een aantal kilo’s afvallen en uw streefgewicht ook behouden? Een gezonde en gevarieerde levensstijl aanleren die vol te houden is? José Middendorp is gewichtsconsulent en begeleidt mannen en vrouwen met afvallen. Hiervoor maakt ze gebruik van Cambridge in Maastricht.

Cambridge Maastricht
Cambridge Maastricht

Productgroepen toevoegen

Cambridge in Maastricht werkt met een stappenplan waarbij u begint om al uw maaltijden te vervangen door maaltijdvervangers. In de volgende stappen worden steeds productgroepen toegevoegd zoals groente, eiwit, zuivel, fruit en als laatste granen en pasta. Ook de porties worden groter naarmate u verder komt. Doordat het dieet heel flexibel is, kunt u het moeiteloos aanpassen in uw eigen levensstijl. Hierdoor is Cambridge in Maastricht gemakkelijker vol te houden dan andere diëten die net niet aansluiten bij uw persoonlijke situatie.

Begeleiding tijdens en na het afvallen

Naast de maaltijdvervangers en het stappenplan is ook de juiste begeleiding belangrijk. José Middendorp verzorgt deze begeleiding. Niet alleen tijdens het afvallen maar ook daarna om te zorgen dat u uw streefgewicht behoudt. U werkt tijdens het dieet toe naar een gezonde en gevarieerde levensstijl waarmee u uw streefgewicht kunt behouden. Met gezond eten, voldoende beweging en de Cambridge maaltijdvervangers blijft u op gewicht.

Vrijblijvende kennismaking

Wilt u meer informatie over Cambridge in Maastricht of de begeleiding door José Middendorp? Neem dan contact met me op. Ik maak graag een afspraak met u voor een vrijblijvende kennismaking. Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 06-83231186 of stuur een mailtje naar cambridge.geleen.roermond@gmail.com.

Wilt u meer weten over mijn werk?

Pin It on Pinterest