Het Cambridge stappenplan

Bent u op zoek naar een dieet programma dat echt helpt bij verantwoord en succesvol afvallen? Probeer het Cambridge stappenplan en geniet al snel van de resultaten. Zelf heb ik het Cambridge stappenplan in 2005 leren kennen via een vriendin. Dit trok mijn interesse, na meerdere afvalpogingen. Ik ben het stappenplan gaan volgen en veel afgevallen. Niet alleen zag ik er een stuk beter uit, ik voelde mij ook vele malen beter. Na dit succes heb ik mij aangemeld om ook als gewichtsconsulent te functioneren. Daarom help ik nu graag anderen om hetzelfde succes te boeken, blijvend af te vallen en een gezond leven te leiden.

Cambridge stappenplan
Cambridge stappenplan

Blijvend afvallen

Met het Cambridge stappenplan hoeft u zich geen zorgen te maken over een jojo-effect of andere nare bijwerkingen. Wij passen uw eetgewoonten zodanig aan dat het voor u makkelijk haalbaar is en u geen neveneffecten ondervindt wanneer u weer ‘normaal’ gaat eten. Groenten zullen in eerste instantie de basis vormen binnen het Cambridge stappenplan en langzamerhand voegen we meerdere productgroepen toe en kunnen ook uw porties vergroten.

Een gezond leven, een gezond lichaam

Als gewichtsconsulent ben ik voornamelijk een ervaringsdeskundige. Zodoende weet ik exact wat u doormaakt en kan ik u allerlei handvatten geven om niet alleen een gezond lichaam te behalen, maar ook een gezond leven. We werken niet alleen met gezonde voeding, maar kijken wij ook naar de emotionele, mentale en fysieke valkuilen en krachten. Mag ik u ondersteunen tijdens uw reis naar een gezonde levensstijl? Neem dan eens contact op via 06-83231186 of info@gewichtsconsulente-jose.nl en maak een afspraak. Vermeld in de mail gelieve ook op welke locatie u een afspraak wilt maken (Geleen, Roermond of Heerlen).

Wilt u meer weten over mijn werk?

Pin It on Pinterest