De juiste begeleiding bij gewichtsbeheersing

Zeker als u veel bent afgevallen, wilt u graag dat de kilo’s er ook af blijven. Daarom kunt u bij mij ook terecht voor gewichtsbeheersing. Wat dat is zeker zo belangrijk.

Gewichtsbeheersing
Gewichtsbeheersing

Onafhankelijk Cambridge consulent

Ik werk als onafhankelijk Cambridge consulent. Met behulp van het Cambridge stappenplan ben ik zelf veel afgevallen in redelijk korte tijd. Vanuit mijn enthousiasme over de werking van dit dieet ben ik consulent geworden en sinds 2005 begeleid ik mannen en vrouwen die eenzelfde stap willen zetten. Na het afvallen houd het voor mij niet op. Ik blijf mannen en vrouwen begeleiden voor gewichtsbeheersing. Niemand wordt blij van het bekende jojo-effect en door onder begeleiding te blijven, kunt u dit voorkomen.

Regelmatig wegen

Begeleiding voor gewichtsbeheersing betekent onder andere regelmatig wegen. Ik gebruik hiervoor een Tanita weegschaal die behalve uw gewicht ook uw BMI, vetpercentage en vocht meet. U krijgt hier na elke weegsessie een uitdraai van mee. Zo blijven we op de hoogte en kunnen we tijdig bijsturen. Zeker als de kilo’s er gemakkelijk aankomen, na de feestdagen bijvoorbeeld, dan is het zaak te zorgen dat de schade beperkt blijft en u weer uw gewicht kunt behouden.

Gezonde levensstijl

Een gezonde en blijvende levensstijl is de essentie van gewichtsbeheersing. Dat is niet altijd even makkelijk en daardoor is het belangrijk om hier goede begeleiding bij de hebben. Een stok achter de deur en een luisterend oor, gecombineerd met mijn kennis en eigen ervaring, dat is wat ik u kan bieden.

Bent u al op gewicht en zoekt u een consulent voor gewichtsbeheersing? Of wilt u eerst verder afvallen in Sittard? Neem dan gerust contact met me op. Ik beantwoord graag al uw vragen.

Wilt u meer weten over mijn werk?

Pin It on Pinterest