Zoekt u een gewichtsconsulent?

Bent u op zoek naar een gewichtsconsulent? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Door middel van mijn ervaring met afvallen zowel in theorie als in de praktijk, ben ik mij gaan richten op een dieet dat echt werkt. Mijn verhaal begon in 2005 toen ik voor het eerst van een vriendin hoorde over het Cambridge stappenplan.

Gewichtsconsulent
Gewichtsconsulent

Mijn eigen ervaring

Het Cambridge stappenplan is een dieet dat echt werkt. Dit ben ik gaan volgen onder begeleiding van een gewichtsconsulent. Omdat deze ervaring zo bijzonder goed was, besloot ik mij ook aan te melden als gewichtsconsulent. Het begeleiden en ondersteunen van mensen zit in mijn bloed. Ik heb immers jarenlang gewerkt als verpleegkundige. U kunt er dus te allen tijde vanuit gaan dat uw succes en gezondheid voor mij het belangrijkste is. Als gewichtsconsulent haal ik mijn energie niet alleen uit gezonde voeding, maar ook uit de successen die mijn cliënten boeken. Samen gaan wij voor blijvend resultaat.

Ik help u graag verder

Bent u het jojo-effect ook zat? Of wil het afvallen misschien helemaal niet lukken? Ik biedt u een laatste poging en u zult al snel zien dat dit het proberen waard is. Als voedingsconsulent en uit eigen ervaring weet ik hoe u het Cambridge stappenplan het meest effectief inzet. Zo kunt u niet alleen afvallen, maar blijft u ook op gewicht. Ook na het afvalproces blijf ik u ondersteunen en sta ik altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Wilt u graag meer weten over mijn werk als gewichtsconsulent en hoe ik u verder help? Neem dan eens contact op! Dit kan via 06-83231186 of info@gewichtsconsulente-jose.nl.

Wilt u meer weten over mijn werk?

Pin It on Pinterest