Gezond eten in Maastricht met Cambridge

Wilt u gezond eten in Maastricht? Een gezond voedingspatroon waarmee u op gewicht blijft? Of wil u eerst uw streefgewicht bereiken?

Flexibel stappenplan

Of u nu wilt afvallen of op gewicht wilt blijven, het Cambridge stappenplan kan u hierbij helpen. Met het flexibele stappenplan behaalt u uw streefgewicht. U begint met het vervangen van alle maaltijden door maaltijdvervangers. In de volgende stappen worden productgroepen toegevoegd en worden de porties groter. Groente vormt een belangrijke basis in uw nieuwe voedingspatroon. Het resultaat is een gezond en gevarieerd eetpatroon dat zorgt dat u uw streefgewicht kunt behouden. Gezond eten in Maastricht en voldoende beweging, gecombineerd met Cambridge maaltijdvervangers, zorgen voor een goede basis voor een gezond en stabiel gewicht.

Regelmatig wegen

Naast gezond eten in Maastricht is ook goede begeleiding belangrijk. José Middendorp is gewichtsconsulent en begeleidt mannen en vrouwen bij het afvallen en op gewicht blijven met behulp van het Cambridge stappenplan. Regelmatig wegen is hierbij belangrijk. Er wordt gebruik gemaakt van een Tanita weegschaal die behalve het gewicht ook het vetpercentage, vetmassa, bmi en vocht meet. Hierdoor kunnen we tijdig bijsturen. Alle informatie krijgt u na afloop van het consult mee naar huis.

Meer informatie tijdens een persoonlijk gesprek

Wilt u meer informatie over afvallen met Cambridge of gewichtsbeheersing? Neem dan contact met me op. Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden van Cambridge tijdens een persoonlijk gesprek. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Neem gerust contact met me op om een afspraak te maken.

Gezond eten Maastricht

Wilt u meer weten over mijn werk?

Pin It on Pinterest