Gezonde voeding is ook erg lekker

Wist u al dat gezonde voeding ook erg lekker kan zijn? Gezonde voeding is altijd de basis van een afvalproces en daarom schenk ik daar veel aandacht aan, wanneer ik u begeleid als gewichtsconsulent. Omdat ik werk met het ‘Cambridge stappenplan’, zullen groenten de basis vormen van uw nieuwe dieetplan. Gaandeweg gaan wij meer meer productgroepen toevoegen en kunnen ook de hoeveelheden vergroot worden. Dit alles in combinatie met wat u lust en prettig vindt.

Gezonde voeding
Gezonde voeding

Verantwoord afvallen

Verantwoord afvallen kunt u niet rigoureus doen, zonder een goede voorbereiding. Daarom handelen wij samen volgens de vier kern modulen van het Cambridge stappenplan. Hiermee vestigen wij de aandacht niet alleen op gezonde voeding, maar vooral op u zelf. Wie u bent als persoon en wat uw krachten zijn. De kern modulen zijn gekenmerkt door ‘ken jezelf’, ‘kom tot jezelf’, ‘voed jezelf’ en ‘zorg goed voor jezelf’. Als gewichtsconsulent zal ik u ondersteunen tijdens deze fantastische reis, waarin u werkt aan de beste versie van u zelf. Wij brengen samen de huidige valkuilen in kaart, waarna wij een effectief plan kunnen bepalen om zo verantwoord afvallen voor u mogelijk te maken.

Begeleiding van een gewichtsconsulent

Als voedings- en gewichtsconsulent laat ik u graag zien dat gezonde voeding ook erg lekker kan zijn. Het is mogelijk om lekker te eten, te genieten van uw leefstijl en tegelijkertijd veel kilo’s af te vallen. Daar ben ik zelf het bewijs van! Ik leerde het Cambridge stappenplan in 2005 kennen en ben overtuigd geraakt van de effectiviteit van die dieet. Ik ondersteun u graag met het behalen van dezelfde successen. Wilt u meer weten en/of een afspraak maken? Neem dan contact op via 06-83231186 of info@gewichtsconsulente-jose.nl.

Wilt u meer weten over mijn werk?

Pin It on Pinterest